ابزارهای علم سنجی:
Web of Sciences (همراه با لینک): بخشی از پایگاه های اطلاعاتی موسسه اطلاعات علمی است. که بیش از ده هزار مجله معتبر علمی – پژوهشی در سطح بین المللی و بیش از ۱۱۰ هزار مقالات ارائه شده در کنفرانس های بین المللی با پوشش زمانی ۱۹۶۰ میلادی تا کنون را شامل می شود.
بانک اطلاعاتی ISI Web of Science از ۳ مجموعه زیر تشکیل شده است:
۱- مجموعه بانک Science Citation Index Expanded با عنوان اختصاری SCI-EXPANDED
۲- مجموعه بانک Social Sciences Citation Index با عنوان اختصاری SSCI
۳- مجموعه بانک Arts & Humanities Citation Index با عنوان اختصاری A&HCI
برای بررسی وجود یک عنوان مجله خاص در این بانک و یا برای دستیابی به فهرست مجلات نمایه شده در این بانک کافی است روی نام بانک مربوطه کلیک کرده و در صفحه مربوطه گزینه مناسب را انتخاب کنید.
لازم بهذکر است که با توجه به موضوع، اکثر نشریات رشتههای علوم پزشکی در لینک اول بایستی جستجو شوند.
Scopus (همراه با لینک): بیش از ۱۸۰۰۰ مجله معتبر در رشته های مختلف علوم ، مقالات کنفرانس ها، پروانه های ثبت اختراع را در بازه زمانی ۱۹۹۶ تاکنون پوشش می دهد.
این پایگاه با توجه به اشتراک دانشگاه علوم پزشکی گناباد از طریق آدرس www.scopus.com جهت استفاده پژوهشگران در دسترس می باشد.
Google Scholar (همراه با لینک): دروازه ای است برای دستیابی به اطلاعات علمی موجود در وب که توسط شرکت گوگل تهیه می شود این پایگاه مقالات چاپ شده در مجلات علمی معتبر ، مقالات ارایه شده در همایش ها ، کتاب ها ، نقدها و... را به صورت چکیده و تمام متن پوشش می دهد. همچنین یکی از کارآمد ترین ویژگی این پایگاه ارایه روزآمد وضعیت استنادی افراد در قالب پروفایل پژوهشی است.
این پایگاه از طریق آدرس www.googlescholar.com به صورت رایگان در دسترس پژوهشگران می باشد.
Journal Citations Report (JCR) (همراه با لینک): ابزاری است برای توسعه ، بررسی خصوصیات ، و ارزیابی مجلات در زمینه ﯼ تحقیقات علمی و اجتماعی در سراسر جهان –که در پایگاه اطلاعاتی (ISI) نمایه شده باشند تعریف شده است. و شاخص های علم سنجی مجلات از قبیل ضریب تاثیر، شاخص فوریت ، نیمه عمر استنادی و ... را ارایه می دهد.